luni, 19 iulie 2010

Esentele tari se tin in sticlute mici :"Cel mai mic om de pe pamant"

Supranumit "Micul Budda" de catre consatenii lui nepalezi, Khagendra Thapa Magar a implinit recent varsta de 18 ani, statutul de minor fiind singurul care l-a tinut pana acum departe de recunoasterea sa oficiala de catre Cartea Recordurilor Guiness, in calitate de cel mai mic om de pe Pamant.

 Khagendra a devenit o senzatie in Nepal si in India si chiar demnitarii tarii sale s-au implicat in eforturile de recunoastere a sa ca cel mai mic om.A calatorit recent prin tot Nepalul, intr-un grup organizat de dansatori, doar pentru a le spune oamenilor ca va intra in cartea recordurilor.Altfel un individ foarte sanatos, Khagendra sufera de o afectiune a glandei pituitare, care i-a cauzat o stagnare severa a dezvoltarii.
Parintii lui recunosc ca au fost rusinati la inceput de conditia fiului lor, dar acum se simt mandri pentru ca sunt mama si tatal celui mai scund pamantean.Khagenra Thapa Magar masoara numai 60 centimetri in inaltime, cu aproape 13 centimetri mai putin decat He Ping Ping.
 

3 comentarii:

  1. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  2. salut
    eu ajung in weekend in cugir
    de acolo e sotia mea :)
    poate ai timp sa bem o cafea sa ne cunoastem :)
    daca da, trimite-mi un mail pe cristi.china pe gmail
    merci

    RăspundețiȘtergere
  3. vlad ti-am dat add pe messenger , vorbim mai multe acol . . .

    RăspundețiȘtergere

Va multumim pentru commentariu