miercuri, 16 mai 2012

Esti frumoasa. Si ce daca ?

Paradoxul este ca sunt citit de multe femei frumoase. Unele se vor simti lezate de articolul urmator. Asta nu poate decat sa ma bucure. Inseamna ca inca nu sunt niste mere putrede asa cum am crezut si vor face ceva ca sa nu mai dea impresia asta.

Scriu din postura unui barbat destul de tolerant fara de comportamentul femeilor pe care le-am intalnit si am intalnit destule tipuri de femei pana acum. Artiste, corporatiste, rebele, timide, serioase, nebune, ambitioase, delasatoare, cu simtul umorului, plictisitoare de moarte, speriate de bombe, extrovertite, inteligente, proaste cu licurici, dependente de cafea, dependente de sport, dependente de.

Daca majoritatea barbatilor "pun botul" si se lasa pacaliti de "efectele speciale" pe care le-ai aplicat ce faci cand vrei neaparat un om langa care sa-ti petreci viata si sa ai incredere?

E simplu sa faci o multime de natarai sa-ti cada la picioare cand pui niste poze decoltate pe Facebook dar ce se intampla dupa 5 ani cu tine? Iti zic eu. Imbatranesti si ramai singura.

Drama femeilor frumoase este ca se tem ca sunt apreciate doar dupa felul in care arata si subestimate intelectual. In parte e vina barbatilor, in parte e vina lor. Daca felul in care te imbraci, felul in care iti petreci timpul imi da senzatia ca nu faci nimic decat sa te preocupe sa arati bine, nu te plange ca nu vreau nimic serios cu tine.

Ce barbat cu scaun la cap si-ar vedea viitorul langa o femeie care nu are nici un obiectiv in viata, stie doar de Le Gaga si Bamboo, petreceri si jocuri pe Facebook?

Dar daca singurul lucru pe care stii sa-l faci este sa arati bine, nu dispera. Inca mai sunt solutii.
1. Fa altceva noaptea in loc sa pierzi vremea prin cluburi. DORMI
2. Cand te trezesti pune pe lista toate lucrurile la care te pricepi in afara de a arata bine
3. Gandeste-te cum ai vrea sa te vada oamenii cu care te intalnesti si poarta-te asa.

4 comentarii:

  1. AI DREPTATEEEE!!! da acu' fie vorba intre noi, nu te atrage deloc acel decolteu??:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Incerci sa creezi o explozie fara bombe,nu ai cum sa trezesti ceva in bietele fapturi daca acel ceva nu exista :)cert e ca ele sunt acolo si asta e viata,fiecare ne jucam rolul cum stim mai bine sau mai prost :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pe unele femei le admir iar pe altele cam lasa de dorit spun doar din proprie experienta si sincer am ajuns la o concluzie: in ziua de astazi mai mult este pe interes decit din dragoste si mai vreau sa fac o remarca sper sa nu se supere nimeni mai bine o femeie de la tara decit una de la oras pt ca o femeie de la tara e mai cu capul pe umeri si stie ce vrea cu adevarat de la viata

    RăspundețiȘtergere

Va multumim pentru commentariu