miercuri, 16 mai 2012

USL sau Shaorma cu de toate


Ultimul sondaj CSOP arată că românii nu mai au încredere în politicieni. Nici în cei de la putere, nici în reprezentanţii opoziţiei care, în loc să crească, îşi pierd procentele.Dacă până acum erodarea guvernanţilor era bucuria opoziţiei, lucrurile par a se fi schimbat.

Românii nu se mai uită la opoziţia politică ca la alternativa clară şi distinctă a puterii. Protestatarii scandează în zeci de oraşe din ţară "PNL şi USL- Aceeaşi mizerie". Mai mult, sondajele de opinie arată o nemulţumire faţă de clasa politică în general. Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt asimilaţi sistemului politic, fiind prezenţi în spaţiul public de ani buni de zile în această ipostază, în diferite funcţii publice sau politice. Oamenii s-au săturat de aceleaşi vechi feţe politice. Sau poate de politică.

Am ales acest titlu pentru acest articol pentru a face o comparatie, intre bine cunoscuta Shaorma romaneasca, cu de toate si alianta politica USL, urmatoarea mare teapa a romanilor, in care sau adunat toti politicienii care au lipsit de la putere in perioada Basista si care abia asteapta sa guste din ciolanul puterii.

Eu raman la parerea ca , Daca votul ar fi putut schimba ceva, ar fi fost de mult interzis ! Nu votati!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru commentariu