luni, 3 septembrie 2012

Rihanna - Umbrella - semnificatia ascunsa a piesei

Dupa cum stim toti , piesa aceasta a fost una dintre cele mai reusite hit-uri ale artistei, care a tinut-o pe primele 10 locuri  in topurile din Australia,Canada , Germania , America, U.K. si multe alte tari puternice.
 In 2008 piesa a castigat si  premiul Grammy si a fost nominalizata ca piesa anului. Putini dintre cei care au ascultat-o iau inteles cu adevarat mesajul.

Piesa nu face deloc referire dragostea unei fete pentru un barbat, ci dezvaluie o intreaga poveste in care se spune ca Rihanna, fata buna se transforma in Rihanna fata rea, din cauza lui Rain Man.

Rain Man nu este nimeni altul decat diavolul. Odata ce un artist isi vinde sufletul, diavolul devine insotitorul lui. Cea mai importanta parte a vanzarii sufletului este sa crezi ca Satana este demn de a fi venerat si Dumnezeu nu. Artistii care isi vand sufletul ajung sa fie deprimati si unii chiar canta despre acest lucru in piesele lor.

Si asta nu este o intamplare ca piesa a stat pentru 10 saptamani  pe primul loc in top Marii Britanii, artista nu este decat un pion mic, alaturi de alti mari artisti precum Eminem, Laddy Gaga,Jay Z etc. de pe tabla de sah a Iluminismului care prin diferite mesaje si simboluri incearca sa detina controlul total al omenirii.

3 comentarii:

  1. De aceea imi pierd toata stima pentru acesti "artisti".Fie ca cel pe care l-au ales sa le calauzeasca drumul,care cu siguranta nu va fi unul bun. :| Mi-e pur si simplu greata de ei,de cei care nu vad(sau nu vor sa vada) ca toate lucrurile din jurul nostru sunt MINUNI lasate de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati vazut ca rihana face capul diavolului???

    RăspundețiȘtergere

Va multumim pentru commentariu