Stiri


Razboi intre gigantii IT: Yahoo da in judecata Facebook

Yahoo va da in judecata Facebook pentru incalcarea drepturilor de autor, acuzand site-ul de socializare ca i-au fost folosite, in mod ilegal, zece brevete legate de publicitate, personalizarea website-ului, socializarea online si mesageria.
Nu este pentru prima data cand Yahoo intenteaza proces unei alte mari companii IT. In 2004, aceasta a castigat un proces intentat celor de la Google, pentru o serie de patente legate de motorul de cautare.

 


9 Martie - La multi ani tuturor femeilor


S-a terminat si 8 Martie, mult asteptata zi de majoritatea femeilor, toate au fost suprise placut sau mai putin placut . . . Intrebarea se pune cine va mai zice in 9 Martie " La multi ani tuturor femeilor" cu aceasi intensitatea cu care au zis-o pe 8 Martie ? Asta doar pentru ca oameni au nevoie de o sarbatoare specifica pentru asi aduce aminte sa fie mai buni, sa iubeasca mai mult sau sa daruiasca mai mult ! Sper sa ma insel si maine dimineata sa vad  toate retelele de socializare pline de astfel de mesaje!
 
WAZZUB ataca Google-ul , Facebook-ul si Yahoo-ulCE ESTE WAZZUB?

WAZZUB intenţionează să fie un "rival" pentru companii precum Facebook, Google, AOL şi Yahoo care produc miliarde de dolari în fiecare an doar pentru că noi le utilizăm serviciile.
Este prima comunitate online care împarte profitul cu membrii înregistraţi gratuit în perioada de pre-lansare doar pentru a alege WAZZUB ca hompepage
ESTE WAZZUB O ÎNŞELĂTORIE SAU ESTE O AFACERE REALĂ?

WAZZUB face cu siguranţă afaceri reale însă aceastea nu sunt afaceri tradiţionale.Internetul schimbă lumea fiind suficient loc pentru modelele de afacerile inovative care nu au mai fost făcute niciodată înainte.

WAZZUB este una dintre acele modele de afaceri.Pentru prima dată o comunitate online globală va împărţi profitul cu membrii înregistraţi în perioada pre-lansării.

Momentan, WAZZUB este prea bun ca să fie trecut cu vederea.
CÂND ŞI CUM VOR FI PLĂTIŢI MEMBRIII ?

WAZZUB îşi va plăti membriii pe o bază lunară.

Prima noastră zi de plată va fi 15 Mai 2012, pentru luna Aprilie.

Sumele mici vor fi plătite printr-un procesor de plăţi online şi sumele mari vor fi plătite prin cec sau transfer bancar.Totuşi, WAZZUB lucrează la o soluţie simplă de plată globală pentru a servi cât mai bine comunitatea noastră.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM!
Dacă ai aflat de această "afacere" citind acest articol te rugăm să te înregistrezi, dacă doreşti, folosind următorul link: http://signup.wazzub.info/?lrRef=8bc46c78


Link de intoarcere catre aceasta postare.22 Februarie - s-a nascut Heinrich Rudolf Hertz
Heinrich Rudolf Hertz , mare fizician german s-a nascut pe 22 Februarie 1857, la Hamburg. A studiat la universitățile din München și Berlin. Hertz a descoperit în Karlsruhe cu ajutorul primului oscilator existența undelor electromagnetice. El a dovedit că acestea sunt identice și se deplasează cu viteza undelor luminii. Rezulatatele lui au fost baza pentru dezvoltarea telegrafiei fără cablu și a radioului. A incetat din viata pe 1 Ianuarie 1894, chiar dupa Revelion .

Link de intoarcere catre aceasta postare.