vineri, 24 februarie 2012

WAZZUB ataca Google-ul , Facebook-ul si Yahoo-ul

  • CE ESTE WAZZUB?

WAZZUB intenţionează să fie un "rival" pentru companii precum Facebook, Google, AOL şi Yahoo care produc miliarde de dolari în fiecare an doar pentru că noi le utilizăm serviciile.
Este prima comunitate online care împarte profitul cu membrii înregistraţi gratuit în perioada de pre-lansare doar pentru a alege WAZZUB ca hompepage
  • ESTE WAZZUB O ÎNŞELĂTORIE SAU ESTE O AFACERE REALĂ?

WAZZUB face cu siguranţă afaceri reale însă aceastea nu sunt afaceri tradiţionale.Internetul schimbă lumea fiind suficient loc pentru modelele de afacerile inovative care nu au mai fost făcute niciodată înainte.

WAZZUB este una dintre acele modele de afaceri.Pentru prima dată o comunitate online globală va împărţi profitul cu membrii înregistraţi în perioada pre-lansării.

Momentan, WAZZUB este prea bun ca să fie trecut cu vederea.
  • CÂND ŞI CUM VOR FI PLĂTIŢI MEMBRIII ?

WAZZUB îşi va plăti membriii pe o bază lunară.

Prima noastră zi de plată va fi 15 Mai 2012, pentru luna Aprilie.

Sumele mici vor fi plătite printr-un procesor de plăţi online şi sumele mari vor fi plătite prin cec sau transfer bancar.Totuşi, WAZZUB lucrează la o soluţie simplă de plată globală pentru a servi cât mai bine comunitatea noastră.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM!
Dacă ai aflat de această "afacere" citind acest articol te rugăm să te înregistrezi, dacă doreşti, folosind următorul link:
 http://signup.wazzub.info/?lrRef=8bc46c78



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru commentariu