miercuri, 30 mai 2012

Patronul Edy Spedition a muritAlin Popa, 41 de ani, cel care controla grupul Edy, cel mai mare transportator de pe piaţa locală, cu o flotă de peste 1.000 de camioane a murit miercuri după-amiază în urma unui accident rutier în judeţul Timiş, într-o coliziune cu un camion. "Şoferul autoturismului Mercedes venea dinspre localitatea Şag când a intrat într-o depăşire fără să se asigure.

Din sens opus venea un TIR înmatriculat în Macedonia. Şoferul TIR-ului este macedonian. Cele două maşini au intrat în coliziune, iar şoferul autoturismului Mercedes a murit în urma impactului". Potrivit presei locale, averea lui Alin Popa este estimată la 125 de milioane de euro. Alin Popa este casatorit si are un baiat de 18 ani.

Reacții:

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere

Va multumim pentru commentariu