marți, 13 decembrie 2011

Codul Penal - Inutilitati

Abia anul trecut, una dintre legile lansate în anii 1800 a fost scoasă din “cărţile” Franţei. Această lege interzicea femeilor să poarte pantaloni în Paris! Hai sa vedem si alte legi ciudate din lume!

In Singapore vânzarea gumei de mestecat, precum şi mestecarea proriu-zisă este interzisă încă din 1992 pe tot teritoriul acestui oraş-stat. Legea a fost data în scopul de a menţine curăţenia în Singapore.

In Elvetia este interzis trasul apei la toaletă după ora 22:00! La fel de bizar: este interzisă uscarea rufelor afară într-o zi de Dumnincă!

Există o lege ciudată în Canada care îi protejează pe vânzători de anumiţi clienţi “nesuferiţi” care se încăpăţânează să plătească în monezi. Astfel, nu ai voie să achiziţionezi bunuri sub 25$ cu monezi de 1$.

Atunci când doriţi să trimiteţi o vedere din Marea Britanie, aveţi grijă! Dacă lipiţi timbrul cu capul regelui în jos, gestul poate fi interpretat ca un semn de trădare!

Ştiaţi că in Franta se consideră încălcare a legii să vă sărutaţi pe peronul din staţia de tren?Data viitoare, luaţi-vă “la revedere” înainte să ajungeţi pe peron!

Pana data vitoare au revoir!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru commentariu