joi, 24 iunie 2010

Trairea vietii

Fiindca a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat , si pentru ca stiu ca unii dintre voi chiar va place ce scriu eu , am inceput acest articol care sper sa fie unul reusit .
Nu mai traiti cum traiesc paganii, in desertaciunea mintii lor,avand mintea intunecata fiind straini de viata lui Dumnezeu din cauza nestiintei in care lumea se afla din cauza impietriri inimi ei. Lumea si-a pierdut orice bun simt s-au dedat la desfranare  si comit cu lacomie orice fel de necuratie.
Renunta-ti la omul cel vechi care se strica prin poftele inselatoare si sa va inoiti in duhul minti voastre si sa va imbracati in omul cel nou facut dupa chipul lui Dumnezeu.
- lasati-va de minciuna: fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul
- cine fura sa nu mai fure ci mai degraba sa lucreze cu mainile lui ceva bun
- nici un cuvant stricat sa nu va iese din gura ci unul bun care sa dea har celor care il aud
- fiti buni uni cu alti milosi si iertati-va unul pe altul cum ne iarta si Dumnezeu.
Asadar daca vreti o schimbare in bine a lumii e bine ca fiecare dintre voi sa urmati aceste sfaturi . Sa faci rau este foarte usor insa sa faci bine este greu, de aceea lumea asta este in situatia in care este, pentru ca fiecare din noi trecem prin viata ca "ca valiza prin gara" ne petrecem aceasta viata strangand si adunand comori care nu o sa ne faca cu adevarat fericiti. Apostolul Pavel spunea "Iubirea de bani este radacina tuturor pacatelor"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru commentariu