miercuri, 11 mai 2011

Cele mai cautate 10 cuvinte pe internet!


Pe primul loc în topul căutărilor de către locuitorii din SUA se află “facebook”, urmat de “you”, “youtube”, “yahoo” şi “google”. Pe al şaselea loc sunt jocurile (“games), urmate de site-ul de forumuri şi anunţuri de joburi, imobiliare, servicii, matrimoniale etc. “craigslist” şi de vreme (“weather”).Pe ultimele locuri în top 10 americanii caută “hotmail” şi “love”, potrivit statisticilor motorului de căutare.
Facebook, Youtube şi Google sunt primele cuvinte căutate de nemţi.Ei sunt interesaţi şi de “ebay” (locul 4) şi de “hamburg” (locul 6).
Ruşii caută cel mai mult “poze”, iar patru din primele zece cele mai frecvente sintagme se referă la reţelele ruseşti de socializare. Facebook lipseşte din acest top.
Bulgarii caută în primul rând Facebook, urmat de “vbox7″, de “abv.bg” şi de jocuri. Youtube şi Google se află la coada clasamentului, care se încheie cu “nokia”.
În Ungaria, cel mai căutat cuvânt este “játékok” (jocuri), urmat de Youtube şi de reţeaua de socializare din Ungaria iWiW. Facebook se află abia pe locul al patrulea, iar Google pe al zecelea.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru commentariu