luni, 9 mai 2011

Cum sa faci bani pe net !

Desigur, criza financiara ne afecteaza pe toti intr-o mai mica sau mai mare masura. Multa lume isi pierde chiar locul de munca. Ce poti sa faci cand nimic nu mai merge? Ce si cum sa incepi? Cu ce bani? Sunt intrebari pe care fiecare om le are in minte, mai ales daca si-a pierdut locul de munca sau daca e pe punctul de a-l pierde.
Google AdSense este o cale simpla si eficienta de a genera un venit pasiv. Google AdSense este un program de publicitate, lansat de catre Gigantul Google.
Google AdSense plaseaza reclame pe site-ul tau, iar de fiecare data cand cineva da click pe una dintre reclame, tu castigi intre 0.04 centi si 2 dolari in functie de profilul site-ului. Este foarte simplu, nu? Chiar este... mai ales daca ai informatiile, strategiile si uneltele necesare pentru inceperea acestei afaceri.

3 comentarii:

  1. E adevart ce zice dar nu e chiar asa simlplu credema trebuie sa faci cateva lucruri inaite de a face bani de care zici.
    P.S http://banipenet00real.blogspot.com/ INTRA SI VEZI DESPRE CE ESTE VORBA

    RăspundețiȘtergere
  2. Se castiga cu Adsense dar de la teorie la practica e o diferenta cam mare..
    In realitate pentru a castiga o suma oarecum decenta prin afisarea acestor reclame e nevoie de un trafic de calitate si o rata de conversie buna.
    Pana atunci e nevoie de multa munca, continut de calitate si de abia apoi exista speranta ca munca ta sa fie rasplatita.
    Mult succes si daca vrei te invit si pe blogul meu sa citesti cateva metode prin care mai poti castiga Bani online sau cateva Sfaturi de Optimizare pentru a invata lucruri utile pentru blogul tau.
    Sper ca articolele mele sa iti fie de un real folos.

    RăspundețiȘtergere
  3. O metoda revolutionara de facut bani (nu pe net si imi cer scuze admin ului daca deranjez cu acest comentariu :D )...incepe la 1 iulie. Este vroba de mesaje, oferte promotionale prin SMS. te inscrii pe site, completezi un mic formular pentru ca in functie de preferintele tale ( de unde iti faci cumparaturi, telefoanele preferate, masina pe care o detii plus multe altele) primesti ofertele pe telefon si esti platit pentru asta. Insa nu te poti baza doar pe banii pe care ii primesti pentru mesajele tale. Spun asta pentru ca e un sistem MLM pe 5 nivele. Cu putina ambitie iti poti asigura un venit substantial in fiecare luna, care la un moment dat va fi pe pilot automat...nu e chair atat de simplu pe cat suna totusi...Pentru mai multe detalii accesati www.jig.ro

    RăspundețiȘtergere

Va multumim pentru commentariu