duminică, 22 aprilie 2012

Ucisa de Coca - Cola

O femeie a murit după ce a consumat zilnic 4 sticle mari de Coca Cola timp de 8 ani. Ea a lăsat în urmă 8 copii, ce vor fi crescuţi de partenerul ei de viaţă.Femeia era dependentă de Coca-Cola şi "îşi pierdea minţile" dacă nu dispunea de băutura respectivă în fiecare zi.Partenerul ei de viaţă, Christopher Hodgkinson, a mărturisit că Natasha consuma zilnic cel puţin 10 litri de Coca Cola: "Cumpăram 4 sticle de 2.5 litri de Cola în fiecare zi pentru Natasha. Primul lucru pe care îl făcea dimineaţa era să bea Cola şi îşi încheia ziua cu un pahar de Cola în pat", a declarat Hodgkinson.

Lui Christopher i s-a spus că femeia ar fi murit în urma unui anevrism aortic cauzat de consumul mare de Coca-Cola. Investigaţiile medicale au arătat că decesul ar fi fost provocat de o disfuncţie cardiacă.

Reprezentanţii companiei producătoare de băuturi răcoritoare au declarat că la patru luni după moartea femeii au fost nevoiţi să angajeze agenţi de securitate pentru angajaţi, deoarece partenerul de viaţă al femeii îi ameninţa cu moartea.


Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru commentariu