vineri, 25 iunie 2010

Realitatea Pura

Hai ca am chef sa va trezesc din adormire , sa va spun ceva interesant , captivant care pentru uni o sa fie socant pentru alti ceva normal, depinde de stadiul de plutire al fiecaruia.
Realitatea pura e pentru animale care vaneaza, mananca, isi fac nevoile si apoi mor. Oamenii lipsiti de viziune si dimensiune spirituala la fel, merg la servici, isi iau banii, cumpara mancare si apoi trag apa. La urma vine moartea si-i ia. Despre multi se poate spune ca "au murit fara socoata". Adica aveau joburi bune, copii frumosi, alergau dupa a treia casa si plateau rate la a 4-a masina, dar a venit apa si i-a luat. Adica hazardul. Cum i-a luat? Prin tot felul de accidente stupide unele banale altele groaznice. Se foloseste sintagma "le-a sunat ceasul".
A fi ancorat in realitate, inseamna a umbla orb prin lumea materiala. Tocmai cei ancorati in realitate, vor indeplini intocmai profetiile din apocalipsa. Nu se vor trezi din realitate nici cand nu vor mai putea bea apa, nici cand nu vor mai putea respira aerul, nici cand li se vor naste copii cu malformatii. Cine s-a indepartat de lumina, nu mai ajunge inapoi la ea decat daca mâna lui D-zeu îi va arata calea.
Diavolii cunosc ADEVARUL dar asta nu le mai aduce indreptaţire, fiindca ei au fost nascuti si pusi in ADEVAR langa D-zeu de la inceput. Dar au ales INTUNERICUL.

Oamenii, daca cunosc ADEVARUL, se pot indreptati prin el, fiindca ei au fost aruncati intr-o lume unde adevarul le este ascuns. ADEVARUL este CUVANTUL lui D-zeu, care s-a facut trup si a locuit printre noi. Cine i-L recunoaste, se va indreptati si mantui prin acest ADEVAR. Cine nu, va fi aruncat in Iazul cu Foc, impreuna cu Balaurul, Fiara reinviata si Proorocul mincinos (Anticristul).
6 zile pe saptamana umbla omul dupa poftele sale, iar a 7-a zi ar trebui sa se gandeasca la D-zeu si duhul care la primit de la El. Nefacand asa, omul isi atrage peste capul sau pustiirea, bolile trupesti, bolile psihice si nimicirea pamantului.
Bolile mostenite, genetice (in numar de 3 mii) sunt consecinta pacatului parintilor pana la al 7 si al 9-lea neam, dar uneori pana cand vrea D-zeu (vezi cancerul mamar din Islanda).
Bolile trupesti, diabetul de ex. are ca si cauza spirituala lacomia. Alzheimerul tot mai frecvent (in USA) vine din dorinta omului de as prelungi viata suprapusa cu poluarea. Mai pe intelesul tuturor, medicina ne tine in viata pana la 90 de ani, dar ionii metalelor acumulati in creier (din aerul / apa poluata) il distrug. Alzheimerul are ca si cauza, acumularea de lunga durata a ionilor de metale, Aluminiu, Staniu, Mercur etc cam tot ce elibereaza industriile in aer si apa. LCD-urile contin mercur lichid de exemplu.

Cutremurele, eruptiile vulcanice, toate cataclismele naturale, sunt un semn pentru om ca NU A FOST FACUT sa traiasca vesnic pe pamant pentru poftele sale. A fost nascut ORB, cu dorinta in inima lui de al cauta pe D-zeu.


2 comentarii:

  1. Cutremurele,bolile si toate lucrurile pe care le numim nenorociri se produc din cauze rationale si naturale.Daca Dumnezeu ne omoara pentru ca nu îl ascultam atunci e nedrept,crud si egoist.Bine ca nu exista!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. asa cum un parinte isi pedepseste copilul pentru ca a gresit asa si dumnezeu isi pedepseste copii pentru faptele lor ...gandeste-te bine cand afirma ca dumnezeu nu exista !!!

    RăspundețiȘtergere

Va multumim pentru commentariu