sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Goana dupa iluzii

Ma trec zeci de fiori, ma pierd cu firea cand vad ce-i azi omenirea.Visul,ce zace-n mine, azi va rupe tacerea spun,ce simt in fata. Am stat ascuns si-un fir de ata m-a tinut in viata,timpul trece si trec toate odata cu el desi cateodata toate zilele-s la fel.Capul sus,peste-un timp va fii mai bine fericirea in curand v-antoarce fata spre tine.
Pe mine,m-a ocolit de multe ori,si-o spun de aceea sunt d-abia acuma la-nceput de drum. Nu-i de competenta mea sa fac lumea mai buna, sunt un om chinuit cand eram mic n-am invatat sa trimit bombe prin plic.Cand va exprimati compasiunea direct vomit,caci vorbiti atat de frumos dar nu faceti nimic.E o natie de cersetorti cersind intr-una,unde copilu e invatat sa fure sau sa intinda mana.
De ce sa refacem mai bine carpim, mai bine ciordim,vorbim in soapta si ne ferim. Simt cum renaste sentimentul national, normal,pacat ca-i vorba de o alta tara si eu nu's rational.
Traieste din minciuni, banii sunt foarte buni,aduna 10 fraieri si prefa-te ca le faci minuni.Ca maidanezu ma pis pe stalpul dreptatii cand dreptatea-i stramba si nu vad lumina diminetii. Muncesti de dimineata pana seara in zadar.Ti se duce tineretea si tu nu ai habar,dar nu esti singurul care esti sortit la nesansa...Ca sunt multi ca tine care mai trag cate o speranta.Vrei sa fii rege pentru macar o zii dar nu stii cum sa faci si nu stii cum sa fii.
Iti dai viata pentru firma ai un bonus la 2 luni,esti cel mai bun daca cedezi te internam la nebuni,stai periferic si te crezi un fericit la o mie ai aer conditionat si-un lcd in wc si e sarbatoare cand ai vodca si berea la rece.Avem ceata pe ochii si mintea goala,suntem ademeniti perfid intr-o capcana letala,ne cataram turbati pe scara sociala ireala.Timpul inseamna bani si doar cu bani o sa te-astepte,cand o iei in jos descoperi socat ca lipsesc trepte.Ne-aruncam in viata cu ochii inchisi ca orbii,cand apar copiii nu-ti mai permiti sa ai vreun hobby.
Cu zambetul pe fata, cu ganduri, cu spume,asa traim in Romania cu rele , cu bune !!!





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru commentariu