vineri, 5 februarie 2010

Portal SMS

Portal SMS - Cel mai tare motor de cautare prin SMS.

În luna Decembrie 2009, un fost lansat portalul SMS - Primul motor de cautare prin SMS. Chiar în varianta beta, acest serviciu de informatii prin SMS-uri functioneaza aproape perfect.
Desi suntem in era Internetului de mare viteza, acest motor de cautare prin SMS-uri poate fi extrem de util în momente diferite, pentru cei Care Au nevoie de informatii diverse de urgenţă cum ar fi ONU, numar de telefon de firma de taxi, Tractari auto, inchirieri auto , inchirieri biciclete, de pizza cu livrare la domiciliu, gara (informatii CFR), Transfer aeroport, etc .

De exemplu, este util pentru Persoanele de îngrijire calatoresc prin tara si ajung intamplator sa apeleze la firmele de îngrijire ofera Serviciile enuntate mai sus. Cum inca internetul mobil Este un lux pe de îngrijire nu toata lumea si-l Permite SMS-uri, Portal Poate fi o alternativa viabila. Telefoanele mobile cu ecran mic fac dificila accesarea informatiilor de pe Internet. Portal prin SMS-uri puteti accesa rapid informatii despre servicii Gata grupate în diverse din diverse localitati România.

Cum functioneaza Portal SMS-uri?
Pe site-ul Portal SMS --www.portalsms.ro gasiti toate informatiile despre modul de utilizare al acestui serviciu. În linii mari, de portal SMS-uri va pune la dispozitie ONU numar unic de telefon -- 0720667700 - Îngrijirea este conectat în permanenta la serverul de ONU de SMS-uri. Daca vreti sa aflati o informatie, nu Trebuie decat sa scrieti ONU prin SMS la numarul de mai sus cu textul "Nume Nume categorie localitate". De exemplu, daca vreti sa aflati ONU numar de taxi din Sibiu scrieti ONU SMS cu textul "Sibiu taxi". Daca vreti pizza din Satu Mare, scrieti ONU SMS cu textul "pizza Satu Mare". Serverul VA Procesat in acest mesaj si va va returna instant prin SMS-uri gasite rezultatele. Mai mult, serverul va incerca intotdeauna sa returneze numere de mobil din reteaua din îngrijire Cererea sa facut, bine inteles, daca acestea sunt disponibile în baza de date www.portalsms.ro
Numarul 0720667700 Este un numar din reteaua Orange, fara suprataxa. Acesta apartine unui server de SMS-uri, deci apelurile telefonice sunt ignorate.
Ramane de vazut in ce masura aceasta idee isi va gasi un loc în sfera informatiilor de telefonie mobilă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru commentariu