duminică, 10 ianuarie 2010

Bani gratis pe net

Castiga bani din nimic doar pe Pariuri Sportive Online .
Iata ce trebuie sa faci : Pasul 1: Faceti cont pe situl onlinepariuri.com (Inregistrare Cont) pe urma din partea dreapta activati meniu de parior cu Join Tipster Competition dupa care in acelasi loc va aparea un menu cu doua functii Add bet si My bet

Add bet folositi pentru plasarea unui pariu, accesati Sportul->Liga->Evenimentul alegeti cota dupa care miza(Amount) plasati argumentatia(Foarte important) dvs pentru sustinerea pariului si Plasati pariul(Place Bet).

My bet aici puteti urmari tot timpul evolutia si starea pronosticurilor dvs.
Tot in partea dreapta aveti mai sus Top 20 si Top 100 unde in orice moment puteti observa locul ocupat in clasament plus Current bet care afiseaza pariurile facute de toti userii Tipsterii in ultimele 3 zile!

Ca un tipster sa fie luat in considerare pentru Pariurile gratuite lunar trebuie sa indeplineasca cateva conditii minime de acordare a premiilor:
1.) Sa fi plasat pe parcursul Lunii minim 30 de pariuri, active si minim 5 Argumentatii, pariurile anulate nu se iau in calcul.
2.)Sa nu detina doua conturi pe site in cadrul concursului, Este interzis folosirea a doua conturi de catre aceasi persoana!
3.)Sa nu foloseasca cuvinte obscene in argumentatii sau la adresa celorlalti concurenti concurenti.
4.)Sa detina cont gratuit la agentiile de pariuri care sponsorizeaza concursul si ofera premiile.

Premiile pentru luna Ianuarie:
1.) 120 EURO
2.) 80 EURO
3.) 60 EURO
4.) 50 EURO
5.) 30 EURO
6.) 25 EURO
7.) 20 EURO
8.) 20 EURO
9.) 15 EURO
10.) 15 EURO
11.) 10 EURO
12.) 10 EURO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru commentariu